لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل : .ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد اسلاید : 29 اسلاید قسمتی از متن .ppt : موضوع سمینار : پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن استاد مربوطه : سرکار خانم دکتر اسد اللهی تهیه کننده : مریم رجبی زاده بهار 88 پنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود. پنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاد ...