دانشجو فایل

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,سورس کد و ...)

دانشجو فایل

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,سورس کد و ...)

پاورپوینت تجزیه و تحلیل خطر وکنترل نقاط بحرانی دربرنامه HACCP در تهیه شیرینی رولت

پاورپوینت تجزیه و تحلیل خطر وکنترل نقاط بحرانی دربرنامه HACCP در تهیه شیرینی رولت     13اسلاید   دامنه تحقیقHACCPدر تهیه شیرینی رولت دراین تحقیق اعضای گروه کلیه خطرات میکروبی،شیمیایی و فیزیکی را در تمام مراحل فرایند در نظر گرفته اند . خطرات میکروبی شامل عوامل بیماریزا نظیر سالمونلا و عوامل تولید کننده سم مانند استافیلوکوکوس اورئوس ، اشرشیاکلی، خطرات شیمیایی شامل رنگهای شیمیایی غیر مجاز، جعبه های دارای روکش غیربهداشتی و افزودنی های غیر مجاز، خطرات فیزیکی شامل وجود ذرات خارجی مثل ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.